Nominaties Cultuurprijs Beringen

Dinsdag zijn de nominaties voor de Cultuurprijs in Beringen bekend gemaakt, en zoals elk jaar zijn er vijf genomineerden en dat zijn dichter Koen Snyers, fotograaf Michiel Pieters, fotograaf Lambert Reynders, percussion Team ‘Onder Ons’ Koersel en schrijfster Gerda Vanhees en ik ben daar uiteraard niet bij. Ik heb in Beringen eigenlijk niets gedaan in 2018. Hieronder enkele gebeurtenissen van buiten Beringen:

 • Selectie Masters of Watercolor Sint-Petersburg 2018
 • Selectie Pearls of Peace Season –II Pakistan met : Take it with a lot of grains and a little bit of sand.
 • Voor de 6de keer delegatieleider voor België in FabrianoInAcquarello Mei 2018 en met het werk : Se non vedi niente c’é molto da guardare
 • Eén van 12 Internationale juryleden voor Marche d’Acqua 2018 een International Prize in Paper and Watermark Museum van Fabriano met één werk op de jury-leden tentoonstelling .
 • Ik sta met 7 à 8 aquarellen en een interview in the Masters Of Portrait-book van Konstantin Sterkhov samen met oa Stan Miller, Guan Weixing, Liu Yi, Carlos Leon Salazar, Anna Ivanova  allen tesamen 20 watercolorportraitists from over the world dat in Sint Petersburg is voorgesteld.
 • Naar aanleiding van mijn werk in Sint Petersburg een vermelding op de Russische TV.

Onder andere door dit soort zaken kan je wel echt vraagtekens plaatsen bij wat Cultuur in Beringen is en hoe men er over denkt. Iedereen is kan mijn werken vanaf volgende week komen bekijken in het Cultuur Centrum van Maasmechelen. Tis nieaol noa de wuppen.

Advertenties

2 gedachtes over “Nominaties Cultuurprijs Beringen

 1. ‘Dichter-schrijfster-fotograaf-percussion’…. Kennelijk is er niet voor de schilderkunst gekozen, Tejo, dus je hoeft je niet persoonlijk gefrustreerd te voelen. Je geeft trouwens zelf aan dat je al volop erkend bent bUIten Beringen! En aan AIB-vriend collega Lambert R mogen we dit succes best gunnen, toch? Hoe dan ook komen wij jou zondag in Maasmechelen bejubelen. Er is dus nog niks naor de wuppen! Henny.

  Liked by 1 persoon

  • Cultuur zonder schilderkunst is dat mogelijk? 2 Fotografen en 2 dichters en nog een percussionist daar mocht minstens een beeldende kunstenaar bijzijn. Dank voor je reactie maar Lambert is meer dan terecht!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s